nedelja, 18. november 2007

Snegec pegec

No takole pa pri nas zdejle snegec pada :-)

Komaj čakam da grem mal ven, verjetno bom šla kar na Jošta (bližnji hrib), ker mi je to najlepše hodit naokol ko pada snegec. Včeraj smo bili na zimsko-športnem sejmu v Kranju, kjer si je bratec kupil vso opremo za bordanje. Ja zdej se je spomnu da vsi bordajo in da tudi on ne bo izjema. Upam da ne bo šel samo enkrat potem pa se naveličal in bo vse doma ležalo, glede na to da je oprema kar dosti draga. Sem bila pa kar malo razočarana glede ponudbe ki so jo imeli na sejmu.
Se še spomnim ko sem bila še majhna in smo šli vsako leto na sejem, ko še ni bilo tam trgovskega centra Supernova. Zunaj je tako dišalo po sladkorni peni, kokicah in drugih sladkarijah in z bratcem sva zmeraj hotela balone ki so jih prodajali, seveda sva dobila tudi smuči, drsalke, bundice, in vso zimsko opremo. Res pogrešam tiste čase....


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Uuuu kakšna idila...tako mora biti na Božični večer....zunaj sneg, veter zavija, pod nogami škriplje mrzel sneg...ti pa si na toplem, v prijetni družbi, kuhano vino in skozi okno gledaš ta ples snežink...uf, sem kar malce preveč padel v to sceno ;-)