petek, 29. maj 2009

Kaj je novega?

Že dolgo nisem nič napisala in se je nekaj nabralo :). Vesela novica je, da sedaj že dva tedna delam v računovodskem servisu. Delo je zelo zanimivo, tako da grem vsak dan z veseljem v službico. Najprej bom nekaj časa delala po štiri ure, ker se še učim in ker imam še predavanja, potem pa po sedem ur. Tako zaenkrat delam še preko napotnice, čez kakšno leto pa me bodo zaposlili.

8. maja pa je naša muca dobila pet malih navihanih muckov :) . Trije so oranžne barve, eden je črne, eden pa je bel s črnimi pikami ter črnim repkom - res je posrečen, mami je rekla da izgleda kakor črno belo govedo hihi ;). So pa vsi z dolgo dlako.






No moj lepi veliki oranžni muc Tigi pa je izgleda zelo ljubosumen na tamale mucke in ga ni na spregled odkar so se rodili. Upam da se mu ni kaj zgodilo in da bo prišel živ in zdrav nazaj.



Z mojim dragim pa sva 25. maja praznovala prvo leto odkar sva skupaj :). Zato me je dragi peljal v Terme Snovik, čakata pa naju še kopanje ter savna v Vodnem parku Bohinj. Tale kolaž, ki je sestavljanka, pa že krasi sobico.

3 komentarji:

Katykaa pravi ...

Čestitam za vajino prvo obletnico in pa krasno službico v kateri uživaš!

Mucki so pa res posrečeni in upam da se bo Tigi vrnil in sprejel ostale mucke.

Lp

Anita pravi ...

Se pridružujem zgornjemu komentarju.

Evy pravi ...

Hvala ;)