četrtek, 26. januar 2012

Spet doma :)

Prejšnjo sredo sem imela posvetovalnico, in ker je bil moj pritisk tako visok ter mi je CTG pokazal že nekaj popadkov, se je ginekologinja odločila da moram ostati za nekaj časa v porodnišnici. No počasi se je stanje izboljšalo, ker sem seveda morala ves čas ležati in jesti samo neslano hrano. Zato so me v torek spustili domov, z navodili naj strogo počivam, saj se mi pritisk takoj poviša če sem pokonci. Tako da če bi me zdajle mož videl da sem pred računalnikom, ne bi bilo dobro Smeško, ki mežika, zato bo najbolje da grem nazaj v posteljo. Je pa res mučno ležati ves čas, tako da komaj čakam da moja fanta prideta na svet, da se bo malo več dogajalo Smeško. No počakata naj vsaj še dva tedna potem pa lahko prideta.

6 komentarjev:

PikaFlika pravi ...

Verjamem, da je ležanje mučno, ampak naj fanta ostaneta čim dlje v tvojem varnem zavetju. Saj bodo muke ležanja potem poplačane. ;) Srečno!

Hedvika pravi ...

Važno, da je vse v redu in da si spet doma. Bo vseeno lažje počakat še teh nekaj tednov. Počivaj, pa možek naj ti računalnik namontira kam blizu postelje, da ti ne bo dolgčas ;)

Anita pravi ...

Le pridno počivaj, ne pozabi nas pa obveščati o dogodkih. Smo že vsi na trnih. :)

P pravi ...

Hej srečka nosečka. Ja, comp ob kavč pa tipkat, pa bomo vsi zadovoljni. Mi, ki bomo seznanjeni, tvoja dva fuzbalerja, ker bosta na varnem, pa še možek, ker bo vse po pravilih:)

Res, pazi nase in na lepotca mala.

Lep pozdrav - zadnje čase zelo pogosto od zelo blizu tebe:)))

Evy pravi ...

Ja se trudim čim več počivat, sem prebrala tudi že kar nekaj knjig. Za računalnikom sem pa res bolj malo, že zaradi tega ker me potem oči začnejo matrati. Bom pa seveda poročala če bo kaj novega. Možeka moram pa tudi pohvalit ker mi ustreže za čisto vsako mojo muho ;) , pa še celo stanovanje je pospravil. :)
Petra - lepo da obiskuješ to našo lepo vasico ;) , pa upam da se kaj kmalu tudi v živo vidimo :)

Katykaa pravi ...

Joooj še čisto malo imate! Zdržite še to malo časa potem pa bo veselje!!

Držim pesti, da bo vse vredu pa se javi ob priložnosti :)